Zonder vrijwilligers geen Snow Fun Run. Help jij ons? Hieronder lees je waarmee wij geholpen kunnen worden en wat jij van ons mag verwachten.

Taken & aandachtspunten
Voor een grootschalig evenement zijn niet alleen heel veel enthousiaste deelnemers nodig, maar ook vrijwilligers is veel te doen voor, tijdens en na het evenement. Wij kunnen hulp gebruiken met de op- en afbouw van het evenement. Tijdens het evenement zelf hebben wij vrijwilligers nodig voor onder andere uitgave van startnummer en shirts, tassen inname, waterposten, medailles uitdelen en parcours begeleiders.

Wat krijg je er voor terug?
Een fantastische dag waarin je samen met een enthousiast team zorgt voor een succesvolle 2eeditie van de Snow Fun Run. Dankzij jouw hulp kunnen de lopers hun prestatie leveren en hebben alle bezoekers een geweldige dag. Meedoen als vrijwilliger is voor de Snow Fun Run nét zo belangrijk als meedoen als loper of sponsor. Daarnaast lever je met je inzet natuurlijk een belangrijk deel aan het goede doel, de Mentelity Foundation!

Lijkt het je leuk om te helpen en de deelnemers zo een onvergetelijke dag te bezorgen? Stuur dan een mail naar: koen@epicinderunning.nl o.v.v. Vrijwilliger Snow Fun Run

Loop mee met de coolste fun run van Nederland!

INSCHRIJVEN

Koop dit toffe shirt bij je inschrijving!

Medaille Snow Fun Run 2019

BBQ

Na afloop van het evenement wordt er op het terras van SnowWorld een heerlijke BBQ georganiseerd om de dag top af te sluiten!

Kom jij in actie met Bibian Mentel?

Ga jij de uitdaging aan voor de Mentelity Foundation? Kom in actie tijdens de Snow Fun Run en steun zo deze geweldige stichting! 

Lees verder